Rayo Vallecano 1-1 Real Madrid: La Liga, Joselu og Raul scorer

Comments · 106 Views

Real Madrid fodboldtøj måtte nøjes med 1-1 mod Rayo Vallecano, og dermed rykkede førerholdet i La Liga seks point op i toppen af tabellen, inden Girona på mandag skal en tur til Bilbao for at spille om andenpladsen. Joselu åbnede scoringen for Real, men de blev hurtigt slået tilbage på et straffespark begået af Raul de Tomas efter en håndbold af Eduardo Camavinga. Dani Carvajal blev også udvist for gæsterne.

Real Madrid måtte nøjes med 1-1 mod byrivalerne fra Rayo Vallecano, da de gik seks point frem i toppen af La Liga-tabellen.

Et fysisk Madrid-derby endte med en lige kamp. Ingen af holdene bør være alt for skuffede over resultatet, og Real udbyggede i det mindste kortvarigt deres forspring til Girona i toppen af tabellen.

For Vallecano vil det være et velfortjent point, der indvarsler den nye træner Inigo Perez, og som de håber vil signalere starten på en genoplivning af formuer samt muligvis et spring tilbage op i tabellen.

Begge mål faldt i første halvleg, hvor Real udnyttede det, der skulle vise sig at være deres eneste reelle chance i kampen, da angriberen Joselu scorede på et indlæg fra Federico Valverde i det tredje minut.

Rayo var i stand til fysisk at tvinge sig ind i kampen og blev belønnet med et straffespark i det 26. minut, da et skud fra Oscar Trejo blev dømt til at have ramt Eduardo Camavingas arm på sin vej over stregen.

Raul de Tomas scorede det udlignende mål fra pletten. Ingen af holdene var i stand til at tage kontrol over kampen efter det, hvor boldbesiddelsen var nogenlunde lige, og der var langt mellem de gode chancer.

Det tætteste begge hold kom på en sejr var i det 80. minut, da et majestætisk frispark fra midtbanespilleren Toni Kroos blev matchet af en fremragende redning af Real Vallecano-keeper Stole Dimitrivieski.

En hæsblæsende affære sluttede med en direkte udvisning til Madrids indskiftede Dani Carvajal i overtiden.

Lad os blive fysiske

Det er ikke en fornærmelse at sige, at Rayo Vallecano ikke har de evner i deres trup, som Real Madrid fodboldtrøje har. Det er ikke fordi ligatabellen ikke lyver, men den lyver ikke med 15 pladser.

På trods af denne kløft fik Vallecano et point og gjorde op for talentforskellen ved at spille på deres styrker. Bogstaveligt talt. De brugte deres fysik til at stresse og presse. Ja, de gik op til stregen og endda over den et par gange - det var ingen overraskelse, at dette var en kamp med mange afslutninger - men det vigtigste er, at de forhindrede Madrid i at spille så silkeblødt, som de gerne ville, ved fysisk at tvinge kampen åben og skabe chancer til sig selv på den hårde måde. For der ville ikke være nogen nem måde mod et hold så godt som Real.

Kampens spiller - Florian Lejeune

Få hold tager point fra Real Madrid fodboldtrøje børn, hverken hjemme eller ude. De eneste hold, der har formået at gøre et indhug i deres rekord, har gjort det ved at være disciplinerede og organiserede bagude. Ingen var mere disciplineret eller organiseret i dag end Vallecano-midtbanespilleren Florian Lejeune. Uanset hvilken mand han fik til opgave at markere på et givet tidspunkt i kampen, blev Lejeune ved hans side og nægtede at give ham plads til at skabe halve chancer, endsige hele. Madrid styrede måske den sidste tredjedel af banen, men på intet tidspunkt trængte de for alvor ind i feltet. Lejeune var grunden.